• darkblurbg

Aannemersbedrijf Waleveld staat voor kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid. Voor de meeste verbouwingen en renovaties zijn verschillende vakmensen nodig. Denk aan timmermannen, stukadoors, tegelzetters, installateurs, loodgieters, schilders en elektriciens. Best een klus om met al deze mensen afspraken te maken en ervoor te zorgen dat iedereen op het juiste moment aan de slag kan. Daarom is het inschakelen van een aannemer geen overbodige luxe.

Alles tot in de puntjes geregeld

Als u uw verbouwing aan ons uit handen geeft zorgen wij voor de volledige co├Ârdinatie en de juiste mensen. Wij regelen alles tot in de puntjes: de eventuele bouwvergunningen, de juiste vakmensen, het maken van een werkplanning en het inkopen voor materialen. Wij nemen de complete verantwoordelijkheid van uw verbouwing of renovatie voor onze rekening. Natuurlijk blijven wij tijdens het project in contact met u en houden wij u voortdurend op de hoogte van de voortgang. En u? U hoeft straks alleen maar te genieten van het resultaat.

Kwaliteit

Aannemersbedrijf Waleveld werkt met vaste onderaannemers. Vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en waarvan wij weten dat ze de allerbeste zijn op hun vakgebied. En natuurlijk werken wij met de beste materialen. Wij en onze onderaannemers zijn op de hoogte van alle nieuwste producten en materialen en werken zo duurzaam mogelijk.

Ervaring

Al meer dan 10 jaar is oprichter en eigenaar Kelvin Waleveld als aannemer werkzaam. Het werd hem met de paplepel ingegoten want een groot deel van zijn familie werkte in de bouw. Sinds 2 jaar heeft hij zijn eigen aannemersbedrijf en werkt voor zowel particuliere als zakelijke klanten, voornamelijk in de regio Noord-Holland. Kelvin is uitstekend in staat overzicht te houden en werkt accuraat volgens vaste planningen en afspraken.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat aannemersbedrijf Waleveld voor u kan betekenen? Vraag dan een offerte op.